Empresa

  header

VIÑOLAS TEIXIDOR S.L.

És una empresa familiar fundada per un gran emprenedor, MARTÍ VIÑOLAS i LLOVERAS, l’any 1948, iniciada amb la distribució de begudes (aigües, llet…) amb carro i viatges des de Girona amb tren. Actualment l’empresa és dirigida pels seus fills: Jordi, Josep, Lluis i Narcís.

EMPRENEDOR

Martí Viñolas va venir de Girona amb la il·lusió d’emprendre una nova vida familiar i crear una petita empresa a la ciutat de Terrassa.

Va iniciar aquest viatge personal al davant d’una petita botiga de queviures i al mateix temps feia distribució de Vichy Catalán, lejía Guerrero i d’altres productes a d’altres botigues de la ciutat.

El negoci va anar creixent fins poder tenir un petit magatzem i camió per a la distribució dels diferents productes.

En la actualitat a VIÑOLAS TEIXIDOR S.L. hi treballen 20 persones amb una flota de 12 vehicles per la zona de Terrassa, Sabadell, Rubí, St. Quirze del Vallès, Ullastrell, Viladecavalls, Matadepera…

QUÈ FEM

Tenim més de 60 anys d’experiència en la distribució de begudes, vins, caves, licors, alimentació i productes de neteja. Aproximadament tenim uns 1.000 productes per cobrir les necessitats de qualsevol tipus de negoci d’hosteleria i alimentació.

Disposem també d’un complert assortiment de lots de Nadal per a tots tipus d’empreses, particulars i establiments d’hostaleria.

Oferim un tracte personalitzat de les comandes realitzades, mitjançant un equip de comercials que assessoren en qualsevol moment dels nostres productes que millor s’adeqüin a la necessitat de cada negoci. La distribució es realitza de forma acurada per a que els productes arribin en les millors condicions possibles.